Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@20:44:37 GMT

زلزله آسیبی به فاز‌های پارس جنوبی وارد نکرد

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۹۹۲۴۲

زلزله آسیبی به فاز‌های پارس جنوبی وارد نکرد

بهرام دشتی‌نژاد اظهار داشت: با وجود این که زمین‌لرزه ۴.۶ دهم در مقیاس ریشتری چندین ثانیه شهر عسلویه و تاسیسات صنعتی در این شهرستان را به شدت لرزاند، اما خللی در روند تولید ایجاد نکرد و به مانند سایر روزها، فاز‌های پالایشگاهی در روند تولید قرار گرفته‌اند.

خبرگزاری فارس: مدیر بحران سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: با وجود اینکه زمین‌لرزه ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۶ دهم در مقیاس ریشتری چندین ثانیه شهر عسلویه و تأسیسات صنعتی در این شهرستان را به شدت لرزاند، اما خللی در روند تولید ایجاد نکرد.

بهرام دشتی‌نژاد اظهار داشت: با وجود این که زمین‌لرزه ۴.۶ دهم در مقیاس ریشتری چندین ثانیه شهر عسلویه و تاسیسات صنعتی در این شهرستان را به شدت لرزاند، اما خللی در روند تولید ایجاد نکرد و به مانند سایر روزها، فاز‌های پالایشگاهی در روند تولید قرار گرفته‌اند.

وی اضافه کرد: از تمامی فاز‌ها و پالایشگاه‌های موجود در سطح شهرستان بازدید میدانی به عمل آمد و نقطه مشکوکی که نشان دهد زلزله بر روی بخش صنعتی جنوب استان بوشهر خساراتی ایجاد کرده دیده نشده است.

رئیس ایمنی، بهداشت، محیط زیست، پدافند غیرعامل و مدیربحران سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس بیان کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های لازم از وجود یک سامانه بارش‌زا در کشور، شهرستان عسلویه در آمادگی کامل به سر می‌برد که از مدیران دوایر مختلف اداری خواسته شده که نه تنها خود بلکه همکاران آن‌ها از شهرستان خارج نشوند که این افراد هم اکنون برای حوادث احتمالی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003IrX

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۹۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • درخشش قایقران بوشهری در مرحله دوم لیگ آب‌های آرام
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • بررسی روند اجرای طرح جهش تولید در دیم زارهای مرگور ارومیه
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی